Pippuripihviä, parsaa ja salaattia 3:ssa minuutissa

Tavikkeet: Jääkaapista eilstä parsaa, salaattia ja häränsisäfilepala. Pannu kuumaksi, lämmitä samaan aikaan mikrossa parsat ja kumoa salaatinjämä lautaselle. Pihvi medium- paistetaan n. 3 min. Voila! Annoksen kruunaa kotikutoinen salaattikastike, jota tehdään reilusti arjen pelastajaksi…Todellinen karppaajan annos!

Advertisements

About helenarajalinna

henkilöstö- ja aikuiskouluttaja Kiinnostukseni kohteet ja koulutuksiini liittyvät teemat: viestintä ja vuorovaikutus, sosiaalinen media, narratiivisuus, osallistavat ja toiminnalliset menetelmät oppimisessa, aivot, muisti ja oppiminen,kehittävä työntutkimus, kulttuurien tutkimus, monikulttuurisuus - ja harrastuksina mm. ruoka, terveet elintavat, taide, teatteri, matkustelu...
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s