Pasta Bolognese 13 min !

Tänään venähti 13:een minuuttiin…vedenkeittimellä vesi kuumaksi, täysjyväpasta kiehumaan ( 10 min).
Samalla pastan kiehuessa lämmitetään jääkaapista/pakkasesta jauheliha-bolognesekastike.
Lautaselle ja valmis! Voit lisätä ketsuppia/juustoraastetta.
Pastaa kannattaa keittää reilusti, sillä siitä valmistaan huomenna tonnikalapasta 3:ssa minuutissa!

Mainokset

About helenarajalinna

henkilöstö- ja aikuiskouluttaja Kiinnostukseni kohteet ja koulutuksiini liittyvät teemat: viestintä ja vuorovaikutus, sosiaalinen media, narratiivisuus, osallistavat ja toiminnalliset menetelmät oppimisessa, aivot, muisti ja oppiminen,kehittävä työntutkimus, kulttuurien tutkimus, monikulttuurisuus - ja harrastuksina mm. ruoka, terveet elintavat, taide, teatteri, matkustelu...
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s