Omelette de restes

Omelette de restes syntyy sanojensa mukaisesti jääkaapin jämistä.
Tässä aineksina puolikas sipuli, juuston jämät sekä hivenen keittokinkkua ja tomaattia.
Ainekset kuumalle pannulle tilkkaan öljyä, ensi sipuli, kinkku, hetken päästä munat (n. 2-3/ruokailija) lopuksi juusto ja tomaatit. Vähennä lämpöä tässä vaiheessa niin juusto sulaa ja tekee munakkaan kuohkeaksi.
Suolaa ja pippuria maun mukaan…Bon apetit!

Mainokset

About helenarajalinna

henkilöstö- ja aikuiskouluttaja Kiinnostukseni kohteet ja koulutuksiini liittyvät teemat: viestintä ja vuorovaikutus, sosiaalinen media, narratiivisuus, osallistavat ja toiminnalliset menetelmät oppimisessa, aivot, muisti ja oppiminen,kehittävä työntutkimus, kulttuurien tutkimus, monikulttuurisuus - ja harrastuksina mm. ruoka, terveet elintavat, taide, teatteri, matkustelu...
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s