Timjamilohi


Tarvikkeet:
Lohifile, timjami, sitruuna, pippuri

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen, viipaloi sitruunat (n. 2kpl/iso file) , perkaa tuoreesta timjamista pehmeät vihreät osat (pääsääntöisesti lehdet) ja pilko niitä lisää mukissa saksilla, lisää tilkka öljyä ja suolaa.
Levitä yrittitahna lohifileen päälle, lisää suolaa ja pippuria sekä sitruunanviipaleet.
Paista uunissa 35-45 min.

Lisukkeeksi käy mainiosti keitetyt perunat.
Halutessasi voit vielä tehdä luonnonjogurttichilikastikkeen:
Sekoita 3 dl luonnonjogurttia, 0,5 dl sweetchili saucea, rkl hunajaa ja maun mukaan ketsuppia.

Perunoita kannattaa viikonlopulla keittää reilusti, jotta saadaan arjen pelastajia.
Samoin lohta voi käyttää kuppikuumakeittojen ja pikakiusausten aineksina.

Advertisements

About helenarajalinna

henkilöstö- ja aikuiskouluttaja Kiinnostukseni kohteet ja koulutuksiini liittyvät teemat: viestintä ja vuorovaikutus, sosiaalinen media, narratiivisuus, osallistavat ja toiminnalliset menetelmät oppimisessa, aivot, muisti ja oppiminen,kehittävä työntutkimus, kulttuurien tutkimus, monikulttuurisuus - ja harrastuksina mm. ruoka, terveet elintavat, taide, teatteri, matkustelu...
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s