Lohikiusaus vai lohisalaatti?

Vikkelä kokki loihtii timjamilohesta kätevästi ruokaa jälkikasvulle.
Lohikiusaus pannulla
Laita pannu kuumenemaan, lisää tilkka öljyä. Kuori ja viipaloi keitetyt perunat (n. 3/hlö), heitä pannulle, lisää halutessasi murskattu valkosipuli ja kalaliemikuutio sekä ruoanlaittokermaa 2dl. Laita viimeiseksi lohi, sillä sehän oli jo kypsää.
Anna kiehua kasaan. Valmis! Ei karppaajan annos. Aikaa meni 12 min.

Karppaajan Lohisalaatti:

Salaattiaineksia mieltymysten mukaan, esim. salaattia, porkkanaraastetta, tomaattia, selleriä, oliveja, salaattisiemensekoitusta.
Kasaa ainekset, lisää lohi, viimeistele herkullisella salaattikastikkeella. (Aikaa menee n. 2 min mikäli olet raastanut reilusti porkkanoita viikonlopulla…).

Advertisements

About helenarajalinna

henkilöstö- ja aikuiskouluttaja Kiinnostukseni kohteet ja koulutuksiini liittyvät teemat: viestintä ja vuorovaikutus, sosiaalinen media, narratiivisuus, osallistavat ja toiminnalliset menetelmät oppimisessa, aivot, muisti ja oppiminen,kehittävä työntutkimus, kulttuurien tutkimus, monikulttuurisuus - ja harrastuksina mm. ruoka, terveet elintavat, taide, teatteri, matkustelu...
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s