Porcelet de Kaduna eli Possupata Kadunalaisittain

Tarvikkeet: Kokonainen possun ulkofilee, chiliä, yrttimausteita (esim. Panch puran), laakerinlehtiä 4 kpl, soijamaustetta, tilkka punaviiniä tai punaviinietikkaa, lihaliemikuutio, maapähkinävoi (n. 3 rkl), 6 varsisellerin vartta, 5 porkkanaa, valkosipulinkynsiä, kokonaisia sipuleja 3-4.
Kuutioi possun filee, laita öljyä pannulle, lisää siihen mausteet, ruskista possukuutiot pannulla, kuori ja pilko porkkanat sekä sellerit.
Lisää kaikki tarvikkeet uunivuokaan, lisää nestettä (kuuma vesi) niin että se peittää vuoassa olevat ainekset, laita folio tai kansi päälle ja anna hautua n. 2h n. 200 asteessa. Jos haluat kastikkeesta paksumpaa, viimeistele suurustamalla(2-3 rkl jauhoa kylmään veteen , sekoita ja hämmennä kastikkeen sekaan ja anna saostua).

Hyvää vaihtelua ja pikanttia makua saat lisäämällä tomaatipyrettä tai –murskaa.
Seuraavan päivän aterialle vikkelä kokki virittää tästä lihavuoasta chili con carnen lisäämällä sekaan 1-2 prk valkoisia papuja( tarjoillaan riisipedillä).

Mainokset

About helenarajalinna

henkilöstö- ja aikuiskouluttaja Kiinnostukseni kohteet ja koulutuksiini liittyvät teemat: viestintä ja vuorovaikutus, sosiaalinen media, narratiivisuus, osallistavat ja toiminnalliset menetelmät oppimisessa, aivot, muisti ja oppiminen,kehittävä työntutkimus, kulttuurien tutkimus, monikulttuurisuus - ja harrastuksina mm. ruoka, terveet elintavat, taide, teatteri, matkustelu...
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s