Kuppikuumakeitto virityksillä


Vedenkeitin päälle, samalla hyödynnän eiliseltä jääneet parsakaalit mikron kautta.
Kaada vesi Kanakuppikuuma-ainesten päälle, sekoita, parasta esim. tilkalla kevyt- tai kookoskermaa,
heitä päälle parsat.
Valmista on! aikaa 3 min 20 sek.
Lisukkeiksi käy oliivit, valmiskanakuutiot, kanapyörykät, fetakuutiot, salaattipähkinäsekoitus…jne.
Tulisuutta saat tandoori- chili-,tai sambal olek-kastikkeilla.

About helenarajalinna

Taiteilija ja galleristi.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to Kuppikuumakeitto virityksillä

  1. Sanna Brauer sanoo:

    Mä alan käymään teillä syömässä – jää aikaa seurustelullekin 😀

Jätä kommentti