Kuppikuumakeitto virityksillä


Vedenkeitin päälle, samalla hyödynnän eiliseltä jääneet parsakaalit mikron kautta.
Kaada vesi Kanakuppikuuma-ainesten päälle, sekoita, parasta esim. tilkalla kevyt- tai kookoskermaa,
heitä päälle parsat.
Valmista on! aikaa 3 min 20 sek.
Lisukkeiksi käy oliivit, valmiskanakuutiot, kanapyörykät, fetakuutiot, salaattipähkinäsekoitus…jne.
Tulisuutta saat tandoori- chili-,tai sambal olek-kastikkeilla.

Advertisements

About helenarajalinna

henkilöstö- ja aikuiskouluttaja Kiinnostukseni kohteet ja koulutuksiini liittyvät teemat: viestintä ja vuorovaikutus, sosiaalinen media, narratiivisuus, osallistavat ja toiminnalliset menetelmät oppimisessa, aivot, muisti ja oppiminen,kehittävä työntutkimus, kulttuurien tutkimus, monikulttuurisuus - ja harrastuksina mm. ruoka, terveet elintavat, taide, teatteri, matkustelu...
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Kuppikuumakeitto virityksillä

  1. Sanna Brauer sanoo:

    Mä alan käymään teillä syömässä – jää aikaa seurustelullekin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s